Euro Lenen BKR

50 Euro lenen of meer. Je kunt tot 1000 euro lenen zonder BKR toetsing en registratie

5000 Euro lenen

5000 euro lenen

5000 euro lenen, zou je dat nou wel doen?

Een goede vraag, want voor je een bedrag als dit gaat lenen, is het wel noodzakelijk om eerst duidelijk te hebben waaraan je het precies wilt uitgeven.

Je kunt voor dit bedrag een groot deel van de nieuwe keuken kopen, het huis helemaal opknappen of opnieuw inrichten. Ook dat comfortabele bed behoort opeens tot de mogelijkheden.

5000 euro lenen is een stuk sneller dan 5000 euro sparen; dat laatste kost je minstens een jaar en dan heb je ook nog eens een heel behoorlijk inkomen nodig.

Hoe pak je het lenen van 5000 euro precies aan? Wat zijn de alternatieven?

5000 euro lenen - Doorlopend krediet

Het eerste alternatief is een doorlopend krediet. Veel mensen geven aan dat het grote voordeel van een doorlopend krediet is dat je het geld niet allemaal in één keer hoeft op te nemen.

Daardoor kun je zelf je maandelijkse opname en terugbetalingen regelen. Een groot voordeel, want mocht opeens blijken dat de keuken een stukje goedkoper is, dan hoef je geen duur extra geld te lenen.

5000 euro lenen - Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is, op het moment dat je het volledige krediet toch op gaat nemen, vaak goedkoper.

Op deze manier kun je eenvoudig 5000 euro lenen en het geld wordt binnen een paar dagen bijgeschreven op je spaarrekening.

Het interessante aan deze manier van geld lenen, het afsluiten van een persoonlijke lening, is dat je gebruik maakt van de klassieke vorm van geld lenen: een groot bedrag, direct bijgeschreven en jij betaalt over een wat langere termijn terug.
Waar je ook voor kiest; het is heel goed mogelijk om voordelig een bedrag van 5000 euro te lenen.